ساسان قاسمي با اشاره به اينکه مجله الکترونيک از طريق معاونت صنايع دستي استان گيلان تهيه ميشود، اظهار داشت: اين مجله پس از تهيه در اختيار سازمانها و دستگاههاي دولتي براي شناخت صحيح رشتهها و کاربرد آنها در فضاهاي مختلف قرار ميگيرد.
وي تصريح کرد: با توجه به تعلق گرفتن يک درصد از اعتبارات دستگاههاي دولتي به خريد توليدات صنايعدستي اين راهکار در راهنمايي و کمک به اين سازمانها براي رسيدن به نتايج بهتر تأثير بسزايي دارد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي گيلان با بيان اينکه هنوز ديد روشني نسبت به صنايع دستي و هنرهاي سنتي آنطور که بايد و شايد در کشور وجود ندارد، افزود: با توجه به تسخير بازار کشور توسط توليدات بيکيفيت صنايع دستي چيني اين اقدام تأثير بسزايي در شناخت توليدات اصل و با کيفيت دارد.
قاسمي ادامه داد: معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي گيلان معتقد است براي موفقيت بيشتر، در اين عرصه که ميتواند بازار فروش خوبي براي توليدات صنايع دستي استانها به حساب آيد نيازمند زمينهسازي و فرهنگ سازي مؤثر هستيم.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه شناخت اين ارگانها و سازمانها از توليدات صنايع دستي چندان زياد نيست و ارتباط ما براي پياده شدن دستورالعمل جديد تنها به صورت مکاتبهاي صورت ميگيرد، مجله الکترونيک راه کار مناسبي در فرهنگ سازي براي تسريع در اين اصل به حساب ميآيد./111
انتهای پیام/